Steengoede SEO teksten

Dankzij een goede SEO tekstschrijver rank je hoger  in Google en andere zoekmachines. Zo haalt jouw bedrijf in korte tijd meer bezoekers naar je site. Maar dat is niet alles! De tekst moet natuurlijk ook gewoon lekker leesbaar zijn en toegevoegde waarde hebben voor jouw bedrijf. Voor jouw merk. Daar zijn we bij Citroengroen goed in!

Rank hoger in Google dankzij een steengoede (SEO) tekstschrijver

Met meer dan 1000 hoog rankende SEO teksten voor een enorme variatie aan bedrijven hebben we onze sporen in de online wereld wel verdiend. Dat wil niet zeggen dat we op onze lauweren rusten. Integendeel: de online wereld en de algoritmes van Google zijn continue in ontwikkeling. Dus wij zijn dat ook! Bij Citroengroen vind je een stevige tekstschrijver, die ervan houdt om een creatieve invalshoek te vinden. Teksten zijn fijn leesbaar en – uiteraard – foutloos.

Rank hoger met stevige inhoud en goede SEO teksten

Een goede SEO tekst zorgt er, samen met een technisch goede website, voor dat je hoger ‘rankt’ in Google. Je komt dus hoger in de zoekresultaten, wanneer potentiële klanten zoeken naar de service of het product dat je aanbiedt. Dit leidt tot meer verkeer op je website, en uiteindelijk tot een hogere omzet. Een goede tekstschrijver verdient zichzelf dan ook dubbel en dwars terug. Zeker wanneer je kijkt naar onze scherpe tarieven voor SEO-teksten!

 

SEO teksten, SEO tekstschrijver, blog, blogger, redacteur, redactionele tekst, goedkope SEO tekstschrijver

Stel: je bent stukadoor in Eindhoven. Een potentiële klant, bijvoorbeeld iemand die net een nieuw huis heeft gekocht, zoekt op Google naar ‘stukadoor in de buurt‘, of ‘stukadoor Eindhoven’. Google geeft op dit moment 952.000 resultaten. Het is dan handig als jij de bovenste bent, omdat de meeste mensen hierop zullen klikken. Je wilt in elk geval op de eerste pagina te zien zijn.

Door je tekst te optimaliseren met SEO (Search Engine Optimization) draag je daar aan bij. Zo wordt je vaker gevonden, en trek je nieuwe klanten aan.


Vlijmscherpe prijs

Want we werken op afstand. Daar merk jij niets van, behalve op de factuur!

Strakke deadlines

Die we nooit missen. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent.

Creatief

Wij willen jouw merk beter maken. Als je het leuk vindt denken we breder mee.


Jouw tekstschrijver is creatief en origineel (oh, en voordelig!)

Het lukt ons altijd om een creatieve tekst te schrijven, met informatie die waardevol is voor de bezoeker van je website. Daarbij letten we op de toon die past bij jouw bedrijf, maar ook bij de branche. Wij doen zelf onderzoek, maar juichen input alleen maar toe. Zo komen we samen tot het beste resultaat en krijgen we de meest relevante traffic naar de site! Je site is leuk, informatief en rankt hoger in Google!

goedkope seo tekstschrijver, goedkope copywriter, SEO-teksten, SEO-tekstschrijver, voordelige teksten, citroengroen

Rank hoger: wij schrijven teksten voor het MKB

Wij hebben een enorme diversiteit aan opdrachtgevers, soms via online marketingbureau’s. De meeste van onze websteksten schrijven we voor bedrijven uit het MKB. De meeste MKB’ers hebben geen eindeloze budgetten voor de website of voor online marketing, terwijl er met een aantal goede teksten vaak al enorme winst te behalen valt. We houden onze prijzen dan ook bewust laag. Zo is hoge ranking voor iedereen toegankelijk.