online-marketing-zeeland

Op deze pagina lees je alles over:

Om je klantenbestand (en daarmee je omzet) te vergroten, moeten potentiële klanten je natuurlijk kunnen vinden. En waar zoeken we tegenwoordig bijna uitsluitend? Inderdaad – online! Door jouw zichtbaarheid te vergroten en aan je merk te bouwen, zorgen we met online marketing in Zeeland samen voor een hogere omzet!

 

Online marketing Zeeland

Online aanwezigheid is belangrijk voor ieder bedrijf. Of je nu een fysieke locatie zoals een winkel of showroom hebt of niet. De meesten van ons beginnen onze zoektocht naar een dienst of product op internet. Als dat niet zo is, bijvoorbeeld doordat je naam doorgegeven wordt in mond-tot-mondreclame, dan nog bezoeken veel klanten jouw website voordat ze een product of dienst afnemen. Kortom: jouw online aanwezigheid is belangrijk. Het is dan ook zaak om dat goed op te zetten, zodat je er zelf zo min mogelijk werk aan hebt. Kun jij je richten op dat waar je goed in bent: je bedrijf runnen.

 

Online marketing - SEO

Bij Citroengroen bieden we verschillende diensten aan. Onze specialiteit is toch echt wel SEO. Heel veel van de andere takken van online marketing hebben hier ook mee te maken. SEO is zoekmachineoptimalisatie. Het doel hiervan is om op nummer 1 in de zoekresultaten van Google te komen, wanneer mensen Googlen naar jouw product of dienst. De basis van SEO zijn goede zoekwoorden, die je boven tafel krijgt met een degelijk zoekwoordenonderzoek en een concurrentie analyse. Er is namelijk niet een soort formule om op nummer 1 in Google te gaan ranken. Wat werkt is anders in elke branche, of zoals we in de SEO- wereld zeggen: niche. Zoekmachineoptimalisatie moet je zien als een marathon, geen sprint. Daarom werken we graag met abonnementen: door de site steeds beter te maken, komen we steeds hoger.

SEO teksten

Onderdeel van het optimaliseren voor de zoekmachines, is het schrijven van steengoede teksten. Deze teksten voldoen aan bepaalde ‘SEO-eisen’, maar zijn vooral goed geschreven. Weet je wat Google eigenlijk het aller belangrijkste vindt (en dus ook beloond met een plek hoog op de zoekresultatenlijst)? Gebruiksvriendelijkheid. En daar horen prettig leesbare teksten bij, die niet te ingewikkeld zijn. Teksten die van de lezer jouw nieuwe klant maken.

Citroengroen, SEO teksten, goedkope SEO tekstschrijver, SEO, website, MKB, tekstschrijver, teksten voor website, eenvoudige website laten bouwen, website laten bouwen

Specialiteit: teksten over supplementen en medische teksten

Medische teksten en SEO teksten over supplementen – ook natuursupplementen – zitten vaak aan regels vast. Je mag niet zomaar beweringen doen die te maken hebben met de gezondheid van je klanten. De Nederlandse Voedsel en Warenwet Autoriteit controleert dit, en deelt ook (flinke) boetes uit. Het is niet eenvoudig om wel goede teksten te schrijven die toch aan de regels voldoen. Ik heb daarmee ruime ervaring. Neem contact op voor meer informatie (opdrachtgevers op verzoek), of voor een vrijblijvende offerte. Dat bespaart je uiteindelijk geld!

SEA - Adverteren bij Google

We stipten het al even aan: SEO is een marathon. Het kan zo enkele maanden duren voordat je resultaten ziet. Heb je behoefte aan snellere resultaten, dan kan SEA de uitkomst zijn. SEA is Search Engine Advertising: het is adverteren bij Google met Google Ads. Ook hier is een goed zoekwoordenonderzoek belangrijk. Daarnaast is het zaak om de campagne goed in te richten. Je betaalt namelijk per klik (het budget bepaal je zelf), en het is dus fijn als de bezoekers die de campagne trekt ook converteren. Dat kunnen wij voor je opzetten!

Webdesign Zeeland

Een onderdeel van de diensten die we aanbieden bij Citroengroen, is webdesign. We bouwen websites met WordPress en Elementor. De site is mooi en later makkelijk zelf aan te vullen, door jou of bijvoorbeeld een personeelslid. De websites die wij bouwen onderscheiden zich vooral in het feit dat ze optimaal ingericht zijn op zoekmachineoptimalisatie. Je bent niet ‘klaar’ met een website die wij hebben gebouwd, SEO is doorlopend werk. Maar alles is helemaal ingericht om te gaan ranken. En dan hebben we het niet over het installeren van een lullige plugin, maar echt een goed doordachte website. Met een slechte website, of bijvoorbeeld een site van een bouwer als Wix of Jouwweb, is namelijk gewoon niet zoveel mogelijk.

Hart voor online marketing in Zeeland

Citroengroen is Zeeuws. Wij werken voor klanten door het hele land, maar zeker ook in Zeeland. De no-nonsense mentaliteit waar de Zeeuwen bekend om staan, past bij ons. We zeggen waar het op staat, what you see is what you get. Je krijgt van ons geen mooie praatjes of valse beloftes. En je betaalt een eerlijke prijs, die we je in detail zullen toelichten.

Lokaal of inzetten op heel Nederland?

Vroeger was een bedrijf gevestigd in een bepaalde plaats, en de klanten kwamen daar ook vandaan. Was het product of de dienst heel goed, dan werd die straal nog weleens wat groter. Maar over het algemeen werden producten en diensten vooral lokaal afgenomen.
Met de komst van internet is dat veranderd.
Sowieso hebben we veel meer informatie over het bestaan van bedrijven of diensten die we zoeken, de afstand en de prijzen. Ook kunnen we reviews lezen. Na Covid hebben heel veel bedrijven hun producten (ook) online gezet. Slim!
Maar dat je heel Nederland kúnt bereiken, wil niet altijd zeggen dat het verstandig is. Ga maar na, in jouw stad of plaats heb je een x aantal concurrenten, landelijk zijn dat er veel meer. Om dan hoog te komen in de zoekresultaten – hoog te ranken – is lastiger. Het duurt langer, het kost meer tijd (en geld) en is lastiger vast te houden. Afhankelijk van je dienst of product natuurlijk. Om te beslissen of je lokaal of landelijk gaat verkopen, is het een verstandig idee om de concurrentie voor beiden in kaart te brengen. Wellicht kun je beginnen met lokaal, om vervolgens uit te breiden. Uiteraard geef ik je graag advies.