over mij Amy Schutte

Leuk dat je meer te weten wilt komen over Citroengroen! Lees snel door, we vertellen je alles. Zo weet je precies met wie je (hopelijk) in zee gaat!

Over Citroengroen: dit ben ik

Eerst moeten we even wat ophelderen: soms hebben we het hier op de site over ‘ons’ en ‘we’, en soms over ‘ik’. Dat is geen foutje. Ik ben Amy, en ik ben Citroengroen. Ik schrijf de meeste teksten, beantwoord mailtjes en Whatsappjes. Je krijgt te maken met mijn inzichten, expertise en creativiteit. Gelukkig heb ik ook versterking, en hoef ik niet altijd alles alleen te doen. Als ik veel werk heb, of ik weet dat een bepaalde klant beter bij een andere schrijver past (bijvoorbeeld omdat die schrijver al veel kennis paraat heeft over het onderwerp), dan koppel ik je als klant wellicht aan die schrijver. Altijd in overleg.

Citroengroen goes international

Citroengroen bekt helemaal niet lekker in het Engels! Dat hoeft ook niet, want nagenoeg al onze klanten zijn Nederlands. We zijn ook een Nederlands bedrijf, met een adres in het prachtige Zeeland en een KvK nummer en Rabobank bankrekening. De werkzaamheden worden een groot deel van het jaar uitgevoerd vanuit het buitenland. Ik ben veel in Midden-Amerika, waar ik ook correspondentie werk doe. Het leven is hier goedkoper dan in Nederland, en daardoor kan ik superscherpe prijzen rekenen! En verder merk jij er als klant helemaal niets van.

Mijn verhaal

Ok, ik ga natuurlijk niet mijn hele levensverhaal vertellen. Mijn carrièreverloop is wellicht wel interessant voor jou! Het begon allemaal met een studie Media & Cultuur (UvA), waarna ik als redacteur aan de slag ging bij televisieprogramma’s. In eerste instantie vooral jeugd (Zapplive – KRO-NCRV, SuperNick – Nickelodeon, Kids Top 20, TROS). Daarna de redactie van grote mensen programma’s (o.a. DWDD) en vervolgens regie (o.a. Eigen Huis en Tuin). Als redacteur ben je veel met research en teksten bezig, je schrijft draaiboeken, scripts en voice-over teksten. Bovendien denk je na over een leuke invalshoek. De stap naar het schrijverschap was dan ook niet groot, en die maakte ik in 2018. Sindsdien heb ik me, naast het schrijven van redactionele teksten, gespecialiseerd op SEO vriendelijke teksten. Inhoudelijk sterk, maar ook goed vindbaar in het wereldwijde web; de perfecte combinatie! Inmiddels heb ik een mooi klantenlijstje opgebouwd, en hoop ik daar nog vele mooie namen aan toe te mogen voegen.

 

Neem nu contact op!

Meteen een prijsopgave opvragen, of meer informatie? Neem direct contact op!