Bij Citroengroen leveren we de beste teksten. Of dit nu voor je website is, een brochure of een redactioneel artikel, wij leveren verschillende diensten. Allemaal maken ze jouw merk sterker, het liefst met een creatieve inslag. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan, of check hier onze tarieven.

Bij Citroengroen bieden we diverse diensten aan. De meeste op het gebied van tekst, allemaal creatief. Wij werken snel, en maken heldere afspraken. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten, wanneer en wat het je gaat kosten. Onze diensten:

Citroengroen, SEO teksten, goedkope SEO tekstschrijver

Vlijmscherpe prijs

Want we werken op afstand. Daar merk jij niets van, behalve op de factuur!

Citroengroen, SEO teksten, goedkope SEO tekstschrijver

Strakke deadlines

Die we nooit missen. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent.

Citroengroen, SEO teksten, goedkope SEO tekstschrijver

Creatief

We willen jouw merk beter maken. Als je het leuk vindt, denken we breder mee.

Wij kijken hoe het ervoor staat me de technische SEO van jouw website

Voor een prikkie

SEO Teksten

Citroengroen zorgt ervoor dat jouw bedrijf hoger rankt in Google. Dit doen we door SEO teksten te schrijven die passen bij de branche en doelgroep van je bedrijf. Search Engine Optimization – zoekmachine optimalisatie in het Nederlandsch – is een verzamelnaam voor alle processen die meewerken aan het organisch hoog scoren van een webpagina in zoekmachines. Een aantal dingen zijn belangrijk, zoals een snelle en goed gebouwde website, maar vooral de inhoud. Google is kritisch, en door je teksten slim én interessant te schrijven help je het algoritme om jouw site te begrijpen. Dat wordt beloond met een hoge ranking! We proberen er ook altijd een originele draai aan te geven, zodat jouw website meer verkeer krijgt dan die van je concullega’s.

Dit kan al vanaf € 35 voor een webpagina. (Inclusief metateksten & titel)

Redactionele Teksten

Als voormalig redacteur en tekstschrijver voor onder andere De Wereld Draait Door en Lindanieuws weet ik een publiek te boeien en kan ik me uitstekend in iedere doelgroep verplaatsen. Hierdoor kan ik een sterke inhoudelijke bijdrage leveren. Ik heb ook veel ervaring met het schrijven voor kinderen!

Neem contact op!

Blogs (SEO)

Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten, waarbij ik regelmatig updates schrijf. Dat kunnen bijvoorbeeld zakelijke blogs zijn, inhoudelijke artikelen, ‘how-to’s’ of nieuwsbrieven.

We kunnen al blogs of artikelen leveren vanaf € 25 euro.

Vertalingen Nederlands - Engels (en andersom)

Ik lever regelmatig vertalingen aan, onder andere voor tijdschriften. Ook schrijf ik redactionele stukken en SEO-teksten voor Engelse opdrachtgevers. Mijn niveau is vloeiend, ik ben in het bezit van een Cambridge Certificate of Proficiency in English (maar heb vooral een erg Britse partner).

Complete website

Voor veel kleine bedrijven is een website of webshop laten ontwerpen enorm duur.  Je praat al snel over enkele duizenden euro’s. Wanneer zo’n  websitebouwer te duur is, of je wilt eens kijken of je eigenlijk wel iets aan een website hebt, dan kan ik een simpele, maar keurige eenvoudige website maken. Met jouw huisstijl, kleuren, logo en afbeeldingen natuurlijk. Mét goede teksten. Uiteraard meteen helemaal SEO proof! Kijk hier of hier voor een voorbeeld.

Andere diensten

Onze hoofdmoot bestaat uit het schrijven van teksten. Vanuit mijn achtergrond bij televisie (o.a. KRO-NCRV en BNN-VARA) heb ik ruime ervaring als ‘camerajournalist’ en editor. Desgewenst lever ik de volgende diensten:

  • Video montage
  • Correspondentie werk vanuit Midden-Amerika (tekst, video & foto)
  • Schrijven van Voice Over teksten
  • Plaatsen van teksten in CMS (eventueel met foto’s van stock websites)
  • Onderhouden van websites

Interesse?

Heb je interesse in één van deze diensten? Mijn scherpe prijs blijft natuurlijk overeind, voor iedere dienst! Neem gerust contact op, dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen!