SEO-teksten zorgen ervoor dat je website hoger ‘rankt’ in Google. SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Zoekt een potentiele klant op internet naar de service of het product dat jij aanbiedt, dan wil jij natuurlijk zichtbaar zijn. En het liefst als één van de eerste opties. Daar kunnen zij voor zorgen. En het goede nieuws: bij Citroengroen vindt je een steengoede en toch goedkope SEO tekstschrijver!

Goedkope SEO Tekstschrijver

Er zijn hulpmiddelen om je tekst zelf te optimaliseren voor Google, zoals bijvoorbeeld Yoast. Toch komt er meer kijken bij een goede SEO tekst dan alleen het doorlopen van een checklist en het streven naar ‘groene bolletjes’. Algoritmes worden steeds slimmer, en beoordelen teksten ook op de waarde van de informatie en leesbaarheid. Ook worden ‘semantische zoektermen’ steeds belangrijker. SEO tekstschrijven is dan ook een vak. Een vak waar wij goed in zijn. Bij Citroengroen hoeft het schrijven van een steengoede SEO tekst ook nog eens niet duur te zijn. Wij leveren teksten vanaf €45,- per uur/400 woorden. Daarmee zijn we ook nog eens een heel voordelige SEO tekstschrijver!

Wat doet een SEO-tekstschrijver voor je

Een tekstschrijver schrijft, uiteraard, teksten. Een SEO tekstschrijver doet wat meer. Om ervoor te zorgen dat de teksten op jouw website optimaal geschikt zijn voor zoekmachines, moeten we onderzoek doen naar ‘zoekwoorden’, ook vaak ‘keywords’ genoemd. Vervolgens moeten we deze zoekwoorden, en synoniemen daarvan, op een zo natuurlijk mogelijke manier in de tekst verweven. De tekst moet informatief zijn en lekker lezen. Google’s algoritme let namelijk erg op autoriteit: de kwaliteit van de informatie die jij op je site biedt. Is je site goed opgebouwd en goed geschreven? Dan beloont Google dat met een hogere ranking. Met een slimme en goede copywriter bereik je snel resultaat.

Een goede SEO tekstschrijver:

  • Schrijft steengoede, originele en fijn leesbare teksten
  • Maakt geen grammaticale fouten
  • Weet alles van zoekmachine optimalisatie (SEO), ook op het gebied van headers, afbeeldingen en sitemaps
  • Heeft een eigen website, die goed rankt
  • Kan zich verdiepen in verschillende doelgroepen, ook in die van jou
  • Vertelt je vantevoren wat een opdracht kost (en dat hoeft niet veel te zijn) en wanneer deze opgeleverd wordt

Optimaliseer jouw website vandaag nog

Je kunt ons mailen, whatsappen (zie rechtsonder in je scherm) of vul ons contactformulier in. Samen maken we een plan en zorgen we ervoor dat jouw website gevonden wordt door potentiële klanten. Zo stijgt je omzet en ben je online beter zichtbaar. Laten we samen knallen!

Citroengroen, SEO teksten, goedkope SEO tekstschrijver, SEO, website, MKB, tekstschrijver, teksten voor website, eenvoudige website laten bouwen, website laten bouwen

De goedkoopste of de beste tekstschrijver?

Op platforms als Fiverr of zelfs via andere kanalen kun je partijen vinden die voor een paar euro een tekst in elkaar flansen. Misschien omdat ze goedkope arbeidskrachten hebben, of wellicht werken ze met AI. ‘Schrijf maar raak voor een knaak’ kan voor sommige dingen best werken, bijvoorbeeld wanneer je enorme hoeveelheden productomschrijvingen hebt. Wil je echter je pagina laten ranken, en van je bezoekers ook echt betalende klanten maken, dan heb je toch echt een professional nodig. Iemand die niet alleen lekkere teksten schrijft, maar ook echt snapt hoe Google die gaat lezen. En wat werkt. 
Gelukkig ben je op de juiste plek terecht gekomen!