Bij Citroengroen bieden we sterke teksten aan, zoals dat hoort voor een goede copywriter. Met goede copy zet je je merk goed in de markt, rank je hoger op Google en haal je meer omzet binnen. Als je dan ook nog eens een steengoede maar goedkope copywriter op je teksten zet, ben je spekkoper! En daarvoor zit je hier goed!

Een goedkope copywriter bespaart knaken

Goede teksten zijn belangrijk, zeker nu steeds meer dingen verhuizen naar de online wereld. Kijk maar naar jezelf: als je een op vakantie een fiets wilt huren, of plotseling lekkage hebt in je huis, waar zoek je dan? Juist, op Google! Daarom is het belangrijk om een goede website te hebben. Een website met teksten die lekker lezen en de juiste informatie verschaffen. Teksten die de lezer een klant maken! Daarvoor ben je bij Citroengroen aan het juiste adres. En dat hoeft echt niet zoveel te kosten!

Online teksten schrijven, een vak apart

Wat is een ‘lekker leesbare tekst’ eigenlijk precies? Een tekst die online lekker wegleest is anders opgebouwd dan teksten die voor een tijdschrift of krant geschreven worden. Wij leveren teksten aan voor beide, soms zelfs voor dezelfde titel. We schrijven dan niet dezelfde teksten voor print als voor online. De aandachtsspanne van een online lezer is anders. Ze doen meer aan ‘koppensnellen’, en koppen zijn dan ook belangrijk. Niet geheel toevallig zijn koppen ook belangrijk voor de SEO, de ‘Search Engine Optimization’, of de zoekmachineoptimalisatie. Bovendien krijgen veel sites het leeuwendeel van hun bezoek van mobiele apparaten, en dat leest ook anders. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders op taalniveau B1 leest. Het is dus een goed idee om webteksten daarop aan te passen, zodat al je potentiële klanten de teksten lezen én begrijpen.

Lezer wordt klant door goede copywriter

Een goede copywriter schrijft niet alleen lekker leesbare teksten, voor je website, flyers of nieuwsbrief. Hij of zij schrijft ook overtuigende teksten, die een lezer dat extra duwtje in de rug geven. Zo haalt goede copy een lezer over om zich in te schrijven voor een nieuwsbrief, een offerte aan te vragen of iets te kopen in je webshop. En zo haal jij meer omzet! Een goede tekstschrijver verdiept zich bovendien in de doelgroep. Voor een teksten voor een site over hengelsport sla je een andere toon aan dan voor de nieuwsbrief van een administratiekantoor.

goedkope copywriter, SEO-teksten, SEO-tekstschrijver, voordelige teksten

Een goede copywriter:

Een goedkope copywriter: aan welke prijs moet ik denken?

Tekstschrijvers zijn er in diverse prijsklassen. Het is lang niet altijd zo dat hele dure tekstschrijvers ook de beste zijn. Soms kun je voor een hele kleine prijs prima teksten scoren. Let er wel goed op dat de copywriter die je inhuurt verstand van zaken heeft. Er zijn tal van bureaus die werken met studenten die prima tekstjes opstellen, maar geen kaas hebben gegeten van zoekmachineoptimalisatie. Prima voor wat vulling, maar hoger ranken in Google levert je meer zichtbaarheid én meer betalende klanten op. Bij ons kun je al een enkele webpagina laten schrijven vanaf 55 euro. Neem je meer artikelen af, dan kan die prijs zakken naar 45 euro. Dat ligt onder het marktgemiddelde van 75 euro. Hier vind je onze vlijmscherpe tarieven, voor SEO teksten die jouw bedrijf hoger in Google brengen. We bespreken van tevoren wat we doen, en hoeveel tijd we kwijt zijn. Je komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan!