Een website laten maken

Een site die gebouwd is om hoog te ranken in Google

en bezoekers aan je site om te zetten in nieuwe klanten

Helemaal SEO proof

Een website laten maken die rankt

Je kunt nu ook je complete website laten bouwen door mij! Voor veel kleine ondernemers is het inhuren van fancy en dure webdesignbureaus helemaal geen optie. Dat kost je vaak duizenden euro’s. Terwijl zichtbaar zijn op het web steeds belangrijker wordt. Ga maar na, waar ga je zelf als eerste zoeken wanneer je een product of dienst nodig hebt?

Jouw website direct ingericht op SEO

Sinds een flink aantal jaren ben ik tekstschrijver, gespecialiseerd in SEO teksten. Het is me vaak gelukt om websites met mijn teksten hoog te laten ranken. Hoe meer ik leerde over SEO, hoe meer ik erachter kwam dat je er met alleen goede teksten niet komt. Ik werk vooral voor MKB, kleine bedrijven of zelfstandigen,  en plaats vaak zelf de teksten of blogs. Die sites zitten vaak qua structuur niet goed in elkaar, en dat zit de ranking in Google in de weg. Een site met steengoede teksten die niet goed in elkaar zit, onnodig te zwaar is of voor de Google crawlers niet logisch is, zal nog steeds moeite hebben met ranken.
Daarom ben ik me gaan verdiepen in de technische kant SEO, en heb ik een aantal websites opgezet. Die dienst bied ik nu aan: een website of webshop die gebouwd is vanuit SEO oogpunt, en dus klaar is om te gaan ranken als een gek. Mits er natuurlijk goede content op komt.
En je site ziet er verder gewoon uit zoals jij wilt!

Een mooie website gemaakt met WordPress en Elementor

Jouw nieuwe website realiseren we met WordPress CMS, en met Elementor. Dit is een ‘drag and drop’ builder, waarmee je elk gewenst design kunt maken. Je site ziet er straks gelikt uit, en we maken ‘m natuurlijk ook heel gebruiksvriendelijk. Dat vindt Google ook belangrijk. Maar nog belangrijker; het zorgt ervoor dat jouw nieuwe klanten snel vinden wat ze zoeken.

Complete website laten bouwen

Een website laten maken

Volledig naar jouw wens
350 Vanaf
 • Website met WordPress en Elementor
 • Ingericht om te ranken
 • Design helemaal naar jouw wens
 • Standaard met 5 pagina's
 • Template voor blogs of nieuwe pagina's
 • Uitleg over het toevoegen van content

Een webshop laten maken

Volledig naar jouw wens
499 Vanaf
 • Webshop met WordPress, Elementor en WooCommerce
 • Ingericht om te ranken
 • Met betaalmogelijkheid (Mollie, Stripe e.a.)
 • Design helemaal naar jouw wens
 • Template voor blogs of nieuwe pagina's
 • Uitleg over het toevoegen van content

Uitgebreide website/webshop

Volledig naar jouw wens
499 Vanaf
 • Webshop met WordPress, Elementor en WooCommerce
 • Ingericht om te ranken
 • Integraties met andere systemen (bijvoorbeeld boeking/betaalsysteem)
 • Design helemaal naar jouw wens
 • Template voor blogs of nieuwe pagina's
 • Uitleg over het toevoegen van content

Ik regel alles om te ranken

Ik bouw jouw website. Als je al een website hebt, kunnen we doorgaan met de domeinnaam en de hosting. Anders sluiten we dat af. Hosting en de domeinnaam zit niet bij de prijs inbegrepen, en zijn jaarlijkse kosten. Maar over het algemeen ben je hier slechts een paar tientjes per jaar aan kwijt.
Wat ik wel voor jou regel, is de aanmelding bij Google Search Console en Google Analytics. Vooral de eerste is belangrijk voor de zoekmachineoptimalisatie, en ik zie dat dat vaak achterwege wordt gelaten door webdesigners. 

Je website straks zelf bijhouden

Wij bouwen een eenvoudige website voor je. Daar kan overigens ook heel goed een boekingssysteem in verwerkt worden. Net als mooie foto’s, een plattegrond, contactformulier en goede contact informatie. Wij maken de website voor je, in de stijl die jij kiest. Het CMS systeem dat we hiervoor gebruiken is WordPress, in combinatie met Elementor. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem, zodat je je site eventueel zelf kunt bijhouden. Je kunt blogs schrijven, de prijzen aanpassen of producten toevoegen. Wel zo makkelijk!

Scherpe prijzen! Maar welke kosten komen er nog bij?

Wij kunnen al een eenvoudige website voor je maken vanaf 350 euro, exclusief 21% BTW. Daar komen nog een aantal kosten bij:

Je domeinnaam (dit kost je ongeveer €5,- per jaar)

Je hosting (dit kan goedkoop, vanaf €20,- per jaar, of iets duurder als je een grote website of webshop wil)

Eventueel eenmalige betalingen of  abonnementskosten voor plugins, zoals Mollie betalingen (iDeal) of boekingssystemen

Voor een goede website ben je dus maximaal een paar tientjes per maand kwijt. Een kleine prijs voor online zichtbaarheid!

Een eenvoudige website laten bouwen met goede SEO teksten

Goede SEO-teksten helpen om je website beter vindbaar te maken in Google. Bovendien geven ze de bezoeker van je website wat te lezen. Goede teksten zorgen ervoor dat je serieus en professioneel overkomt, in de toon die past bij jouw bedrijf én jouw klanten. Of je nu een webshop hebt of niet, met goede teksten gaan jouw omzetten omhoog. Maar met alleen goede teksten kom je er niet. Dat is één van de redenen waarom ik mijn diensten heb uitgebreid. Het aanleveren van goede SEO-teksten op een website die niet goed in elkaar zit, gaat niet hoog ranken. Daarom bouw ik die websites zelf. Helemaal SEO-vriendelijk!

Een website bijhouden

Niet iedereen staat erbij stil, maar een website moet je bijhouden. Het beste is om regelmatig teksten toe te voegen en je pagina’s te updaten. Dat kan bijvoorbeeld door middel van blogberichten, die vervolgens weer verwijzen naar de pagina’s op jouw site. Ben je zelf niet zo’n schrijver? Dan kun je een abonnement afsluiten, en dan doe ik het voor je! Dat kan al vanaf 35 euro per blog. 
Verder moet je website ook af en toe ge-update worden. Net zoals je telefoon dat moet, en de apps afzonderlijk. De eerste 6 maanden doe ik dat voor je. Daarna kun je het zelf doen, of je kunt het aan mij uitbesteden. 

Citroengroen, SEO teksten, goedkope SEO tekstschrijver, SEO, website, MKB, tekstschrijver, teksten voor website

Vlijmscherpe prijs

Citroengroen, SEO teksten, goedkope SEO tekstschrijver, SEO, website, MKB, tekstschrijver, teksten voor website

Strakke deadlines

Citroengroen, SEO teksten, goedkope SEO tekstschrijver, SEO, website, MKB, tekstschrijver, teksten voor website

Creatief

Wat kost het me nu precies?

Dat is sterk afhankelijk van jouw wensen! Laat ons zo gedetailleerd mogelijk weten wat je wilt. Geef ons links van websites die jij mooi vindt, en waarvan jij bepaalde elementen ook zou willen hebben. Leg zo goed mogelijk uit wat jij wilt. Geef aan of je zelf al een logo en/of huisstijl hebt, en of je mooie foto’s kunt leveren. Dan stuur ik je een scherpe offerte. Wil je dit liever overleggen? Dan plannen we zo snel mogelijk een videogesprek in!